2024 Gelinlik Modası

MESEMİAS GELİNLİK      22 Şubat 2024 Perşembe      1576

2024 Gelinlik Modası

En özel günlerinizden birinde hayalindeki gelinliği bulmanı çok istiyoruz! :) . Yıllarca bunun hayalini kurmuş olanlar veya tamamen sürpriz bir şekilde kendini gelinlik modelleri arasında kaybolmuş halde bulanlar olabilir. Karşınızda MESEMİAS Collection 2024 Gelinlik Koleksiyonu: Hiç olmadığı kadar İncelikli, ve her zamanki gibi Sofistike.

Yeni Gelinlerin Sadelikle Dansı

Her bir detayın asalet ve zarafeti yansıttığı sade gelinlikler bu koleksiyonda MESEMİAS gelinlerinin doğal ışıltısını ortaya çıkarmak üzere tasarlanıyor.  hem sade hem iddialı bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının favorisi olmaya aday.

Işıltılı Gelinlik Modelleri

Işıltılı gelinlik modelleri, 2024 yılının en trendleri arasında yer alıyor. Son sezonlarda öne çıkan minimalist ve sade tasarımlardan sonra gelinler mücevherler, pırlantalar, kristaller ve boydan boya boncuk işlemeli stilleri de dönüş yaptı.

Mini Gelinlik Modelleri

Siz de son birkaç sezondur gelinlik trendlerini takip ediyorsanız, mini gelinliklerin hâkimiyetini fark etmişsinizdir!  Genellikle düğün sonrası “after party” gibi kutlamalar için tercih edilen mini gelinlik modelleri, mikro düğünlerin yükselişe geçmesi ve giderek daha fazla gelinin moda açısından zevkli değişiklikler yapmak istemesiyle popülaritesini arttırmaya devam ediyor.   

Kısa gelinliklerin birbirinden farklı pek çok harika versiyonu bulunuyor. Özellikle kısa gelinlik + uzun duvak kombinasyonu göze çarpıyor. Salaş ve rahat bir düğün isteyen gelin adayları, bu yıl da mini gelinlik modellerini tercih etmeye devam edecek gibi görünüyor.

BALIK Gelinlik Modelleri

2024 yılı gelinlik trendlerinden bir diğeri de yıllardır tahtını kimseye kaptırmamış olan balık gelinlik modeli. Balık gelinlik modeli, kuşkusuz vücudun silüetini en iyi gösteren en göz alıcı tasarımdır. Kum saati formunda vücut tipine sahip hanımlara çok yakışan bu model, otel ve havuz başı düğünleri ile çok uyumlu bir atmosfer yaratır. Farklı kumaş, kol ve yaka kesimi ile kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz en güzel balık modelleri, MESEMİAS Suadiye şubemizde deneyebilirsiniz. 

İşlemeli gelinlik modelleri ile ihtişamınızı yansıtın

Sade gelinlik modellerini tercih etmek istemeyen gelin adaylarının, ilk olarak seçtiği ince işçiliklerle hazırlanmış özel tasarım gelinlikler, her gelin için tercih sebebi oluyor.

Sizler de klasikten vazgeçemiyor ve gelinliğinizin, hem tarzınız hem de yılın trendi ile uyum içinde olmasını istiyorsanız MESEMİAS mağazalarından hemen randevu alabilirsiniz! En güzel gelinlik modelleri arasından seçiminizi yapın.

Paylaş Paylaş
Yeni Eklenen Yazılar

Gelinlik Aksesuarları

Düğün günü yaklaşırken heyecanın dorukta olduğunu biliyoruz. Gelinlik seçimini tamamladıysanız şimdi sıra güzelliğiniz t...

After Party

AFTER PARTY ELBİSELERİ Söz, nişan, kına derken düğün gününüze sayılı günler kaldı. Tatlı telaşların ve hazırlıkların ya...

Web Tasarım Sapka.org   ©